Μόνωση και Βιοκλιματική Δόμηση

Κατά την διεξαγωγή της 9ης διεθνούς εκθέσεως Κατασκευές και Πράσινη Δόμηση 2010

 

η οποία έλαβε χώρα μεταξύ 7 και 10 Μαΐου 2010 στο Helexpo Palace στο Μαρούσι, διεξήχθη τεχνική ημερίδα (στις 8 Μαΐου) με θέμα Μόνωση και Βιοκλιματική Δόμηση.

Κατά την διάρκεια της εκθέσεως η V.M.S παρουσίασε στο κοινό τα υψηλής ποιότητας ρητινικά συστήματα στεγανοποίησης Kemper System.

Στο πλαίσιο της ημερίδας, πλήθος τεχνικού κόσμου και φορείς της πολιτείας έδωσαν το παρόν, με απώτερο σκοπό την ενημέρωση των επισκεπτών της εκθέσεως.

Παρουσίαση από την VMS

Κατά την διάρκεια της 20λεπτης παρουσίασης  συμμετείχαν ο κύριος Βασίλειος Β. Σπυρόπουλος Μηχανολόγος Μηχανικός και Ενεργειακός Επιθεωρητής εκ μέρους της V.M.S, καθώς και ο κύριος Markus Pape διευθυντής εξαγωγών της Kemper System.

Έγινε εκτενής αναφορά στα παγκοσμίου φήμης ρητινικά συστήματα της γερμανικής εταιρείας Kemper System, με την οποία η V.M.S έχει την τιμή να αποτελεί την πρώτη ελληνική εταιρεία, που συνεργάστηκε και από το 2007 εισήγαγε-παρουσίασε στην ελληνική αγορά την υψηλής ποιότητας τεχνολογία των ρητινικών συστημάτων στεγανοποίησης.

Το σύνολο των ατόμων που παρακολούθησαν την τεχνική ημερίδα δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από τις δυνατότητες και αντοχή των ρητινικών στεγανοποιητικών συστημάτων.

Η V.M.S τα χρησιμοποιεί πλέον στα έργα της, παρέχοντας  μόνωση-στεγανοποίηση υψηλής τεχνολογίας, μεγάλη διάρκεια ζωής με σεβασμό στο περιβάλλον.

Περίπτερο VMS

Στο πλαίσιο της της 9ης διεθνούς εκθέσεως Κατασκευές και Πράσινη Δόμηση 2010, η V.M.S συμμετείχε με ειδικά διαμορφωμένο stand.

Εκεί παρουσίασε εκτός από τα ρητινικά στεγανοποίησης Kemper System,  και το σύνολο των συστημάτων κτιριακής και βιομηχανικής μόνωσης.

Αυτά η V.M.S τα χρησιμοποιεί με ιδιαίτερη επιτυχία από τα τέλη της δεκαετίας του 1980 στην ελληνική επικράτεια.

Στην VMS πιστεύουμε στην διαρκή εκπαίδευση και ενημέρωση των τεχνικών μας.

Είμαστε πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας  συγχρονισμένοι με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα, ώστε να προσφέρουμε  καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους πελάτες μας.